Projecten

Custom Made

In principe biedt het standaardprogramma voldoende mogelijkheden om het hoofd

te bieden aan vrijwel iedere opdracht. Uit ervaring weten wij dat niet altijd een pasklare oplossing voor de hand ligt. In zulke omstandigheden kan worden gezocht naar een custom made ontwikkeld en geproduceerd systeem.


Advies

U kunt altijd een beroep doen op onze deskundige adviseurs om in overleg

met u het project en de problematiek te analyseren en innovatieve voorstellen aan

te dragen. Wij gaan de uitdaging graag met u aan en willen graag al onze kennis en ervaring met u delen.


Calculatie

MAGNUM Calculatie verzorgt advies, engineering, calculaties, offertes, begeleiding, service en after sales. Of het nu gaat om eenvoudige op- en afritten, een zeer gecompliceerde aansturing voor grotere projecten, of engineering van een hele plant met tracing inclusief circuit indeling en AutoCAD tekeningen.


Keuringen

Wij willen u alleen de allerhoogste kwaliteit producten leveren, daarom worden alle MAGNUM producten ISO-9001:2008 geproduceerd en uitvoerig getest door de grootste Europese keuringsinstanties. Onze producten voldoen daardoor aan de allerhoogste keuringseisen waardoor wij u zeer gunstige garantievoorwaarden kunnen aanbieden.

 

 

KEMA/DEKRA-certificering

DEKRA is een internationaal opererende firma met ruim 85 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en zekerheid. Onder deze wereldwijd bekende merknaam heeft DEKRA in Nederland de activiteiten gebundeld van DEKRA Claims and Expertise en DEKRA Certification (voorheen KEMA Quality); twee bedrijven met gerenommeerde expertise in de verzekerings- en test- en certificeringsmarkt.

Het certificatiemerk KEMA-KEUR op onze producten geeft aan dat de producten en productielocatie van onze fabrikanten regelmatig door DEKRA worden geïnspecteerd. DEKRA voert geen eenmalige test uit, maar monitoren doorlopend of onze producten en de productieplaats in overeenstemming zijn met de geldende norm. Klik hier voor meer informatie over KEMA/DEKRA-certificering.

 

 

VDE-certificering

VDE is de Duitse variant van de Nederlandse KEMA en wordt gezien als een van de belangrijkste symbolen die staat voor veiligheid. Dit Duitse instituut test en certificeert elektrotechnisch apparatuur, componenten en systemen en is actief in meer dan 30 landen. Ook ontwikkelt VDE nieuwe nationale en internationale veiligheidsstandaarden. Klik hier voor meer informatie over de VDE-certificering.


Productzoeker

Start hier
Configureren
  • Montage

    Montage Montage

    TopTechnics geeft u de mogelijkheid om al onze producten door experts te laten monteren bij uw klant.
    De volledige installatie zal geplaatst worden zoals op voorhand met u overeen gekomen, dit aan de hand van een duidelijke checklist.