Ik wil een set elektrische vloerverwarming kopen, kan ik de thermostaat in de set in het zwart krijgen?

Standaard bij onze elektrische vloerverwarmingsets wordt de MAGNUM Remote Control in het wit (Polar wit (RAL 9010)) meegeleverd. Mocht u de S-Control (analoge thermostaat) of de Remote Control in de zwarte uitvoering (Grafietzwart – RAL 9011) wensen, dan kunt u een losse mat + losse thermostaat aanschaffen. De bijhorende artikelnummers hiervoor kunt u vinden in… Verder lezen over Ik wil een set elektrische vloerverwarming kopen, kan ik de thermostaat in de set in het zwart krijgen?

Kan ik jullie thermostaten aansluiten op een systeem van een ander merk?

Onze thermostaten schakelen 230V naar de vloerverwarming toe. Op het moment dat de geïnstalleerde vloerverwarming op die manier gevoed dient te worden, kunnen onze thermostaten op het systeem worden aangesloten. Wij zouden wel willen adviseren om de vloersensor te vervangen voor de bij de thermostaat meegeleverde vloersensor van MAGNUM.

Ik krijg mijn MAGNUM Remote Control niet verbonden met het Wifi netwerk via de app.

Controleer eerst of het apparaat (smartphone/tablet), waarmee u de thermostaat wilt verbinden verbonden is met het Wifi netwerk en een goed bereik tot het Wifi netwerk heeft. Controleer daarnaast ook of het Wifi wachtwoord, welke u invoert in de app de juiste is. (de app geeft geen foutmelding als u het wachtwoord onjuist invoert). De… Verder lezen over Ik krijg mijn MAGNUM Remote Control niet verbonden met het Wifi netwerk via de app.